TE KOOP WEBWINKEL WWW.KLEERTJESONLINE.NL | VOOR MEER INFO: CONTACT@KLEERTJESONLINE.NL

Algemene Voorwaarden

 

 

 

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Kleertjesonline.nl akkoord gaat. Kleertjesonline.nl heeft het recht zijn leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzingen zonder u op de hoogte stellen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Kleertjesonline.nl hiervan op de hoogte te stellen en terug te sturen. Eventuele onjuistheden van door Kleertjesonline.nl aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Kleertjesonline.nl worden gemeld.

Levering
Uw bestelling zal binnen 2 werkdagen verstuurd worden zodra de betaling bij ons binnen is.

Prijzen
Wij behouden het recht om prijzen te veranderen. Voor de gevolgen van typfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Alle prijzen op Kleertjesonline.nl zijn inclusief BTW en belastingen.
Al onze kleding is uit voorraad leverbaar.

Uw privacy
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Kleertjesonline.nl, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen en akties. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail contact@kleertjesonline.nl
Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.

Adreswijziging
Klanten zijn verplicht Kleertjesonline.nl van adreswijzigingen op de hoogte te stellen. Zolang KleertjesOnline geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.

Garanties
Mocht het product niet in de juiste staat aankomen of er zitten grote gebreken aan dan kunt u uw aankoop gewoon retour zenden op onze kosten. Voordat u het retour stuurt ontvangen wij graag een email zodat wij u de aanwijzingen van retourzenden kunnen mailen.
Naast deze garantiebepalingen blijven wettelijke garantiebepalingen van kracht.

Retourneren

U mag een afgeleverd artikel keuren en/of passen, mocht het niet de juiste kleur, maat of smaak zijn dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst uw kledingstuk omruilen of uw geld terug vragen.
De kleding dient wel in originele staat aan ons geretourneerd worden.

Dit betekent: de kleding mag geen gebruikssporen vertonen, niet gewassen zijn en moet voorzien zijn van alle labels die zijn aangebracht.

Badkleding en ondergoed mogen niet worden geruild en/of worden geretourneerd.

Artikelen uit de map "Sale t/m 5 euro" en artikelen afgeprijsd naar 5 euro of lager kunnen niet worden geruild en/of retour worden gestuurd.

Mocht het zo zijn dat de kleding in andere staat geretourneerd wordt dan wordt de kleding weer terug gestuurd naar de koper zonder de mogelijkheid om te ruilen of uw geld terug te krijgen.

Graag horen wij zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling of u iets wilt retourneren. U kunt ons een e mail te sturen naar contact@kleertjesonline.nl om aan te geven dat uw bestelling, of deel daarvan retour komt en eventueel de nieuwe maat, kleur of soort kledingstuk dat u hiervoor in de plaats wilt hebben.

Retouren dienen binnen 14 dagen aan ons te worden gestuurd. Indien u uw geld terug wilt ontvangen, graag ook het rekeningnummer waar het bedrag op gestort dient te worden, duidelijk met de naam en woonplaats van de rekeninghouder. U dient uw retourzending voldoende te frankeren, retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden direct aan u retour gestuurd en niet als retourzending aangenomen.
Na het verstrijken van de zichttermijn (14 dagen) wordt de koopovereenkomst een feit.
U dient het pakket op eigen kosten/risico aan ons te retourneren. Met track&trace verzending heeft u altijd bewijs dat het pakket retour gestuurd is.

Wacht met het versturen van uw pakket op onze aanwijzingen die u ontvangt via de mail.


Verzendkosten
Uw bestelling wordt via TNT Post verzonden. U betaalt bij KleertjesOnline GEEN verzendkosten binnen Nederland.

De kosten voor retourneren zijn voor de koper.

Bezorging pakketten
Niet thuis?
Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden.

Als u niet thuis bent, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt ophalen.